Wie, Wat, Skuim?

Geliefden Maïté en Tom besloten in 2010 hun levenspaden te verenigen. Gedeelde passies zoals gezondheid, reizen en (koffie)bars, naast natuurlijk de liefde voor elkaar, bracht hen al snel de hele wereld rond. Met als motto: ‘dingen ontdekken en genieten van het leven’ doorkruisten zij de prachtigste plekjes van oost naar west en van zuid naar noord.

Hun fantastische ervaringen met hippe bars in metropolen zoals New York, Parijs en Amsterdam bleek de geboorte te zijn van een nieuwe droom: zelf een eigen koffiebar starten!

Maïté en Tom doken het avontuur tegemoet en begonnen logischerwijs een Barista-opleiding.
Je mag dan al graag koffie drinken, zonder enige kennis van het product zal die perfecte Cappuccino nooit het levenslicht zien. Gelukkig beschikken zij over het fingerspitzengefühl om die perfecte schuimkraag te creëren volgens de regels van de kunst!

Met SKUIM willen zij een oase van genot zijn voor iedereen die laidback wil slurpen van een lekkere koffie, al dan niet vergezeld van een heerlijk stukje taart of gebak. Kom mee relaxen in een smaakvolle bar waar koffie en good vibes hand in hand gaan!